Leeuwensteinplein 1-3

6824DA Arnhem

 

info@elinesbeautysalon.nl

06-52626267

Paula's Choice

Het merk waarmee ik in de salon werk is Paula's Choice, ontwikkeld door huidverzorgingsexpert Paula Begoun.

Deze producten zijn ook te koop in de salon.

  

Ik vind het belangrijk dat een product doet wat het belooft, uit eigen ervaring weet ik dat dit vaak niet het geval is. Dit is erg vervelend wanneer je een huidprobleem hebt waar je vanaf wil.

Ik ben mij gaan verdiepen in de ingrediënten van cosmetica en hierdoor ben ik meer te weten gekomen over werkzame of juist irriterende ingrediënten. Zo kwam ik uit op het merk Paula's Choice, een betrouwbaar en betaalbaar merk. Alle ingrediënten zijn zorgvuldig onderzocht, voordat zij verwerkt worden in de producten. Deze ingrediënten zijn werkzaam, eerlijk en 100% effectief voor jouw huidtype en eventuele huidproblemen.

 

Er zijn verschillende lijnen gericht op diverse soorten huidtypes. Ook is er een huidverzorgingslijn gericht met enkel natuurlijke ingrediënten, maar ook haar- en lichaamsverzorging. Er wordt enkel gebruik gemaakt van materialen die de natuur niet belasten, de producten zijn geur- en kleurstofvrij en nooit getest op dieren.